Muita tapoja tukea

Miten voit auttaa?

Seta-säätiö tekee miellään yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Onko firmallasi ajatus miten tukea työtämme? Ole yhteydessä säätiön asiamieheen.

Seta-säätiö sr ja Seta ry koordinoivat yhteistyössä varainhankintaansa. Tavoitteena on kokonaisuus, jossa lahjoittajien antamista varoista saadaan suurin mahdollinen hyöty suomalaiselle sateenkaarityölle.

Voit siis myös lahjoittaa Seta ry:n ja/tai sen jäsenjärjestöjen sosiaali- ja koulutuspalvelujen, nuorisotyön ja ihmisoikeustyön tueksi. Sinun avullasi voimme tehdä enemmän! Tutustu Setan lahjoitussivustoon tästä.

Merkkipäivälahjoitus

Lähestyvätkö häät, syntymäpäivä, valmistujaiset tai joku muu juhla? Haluaisitko kukkien ja muiden lahjojen sijaan mieluummin tukea ihmisoikeustyötä? Voit pyytää ystäviäsi ja sukulaisiasi muistamaan sinua vaihtoehtoisella lahjalla juhlapäivänäsi!

Voit omissa nimissäsi kerätä merkkipäivänäsi varoja myös Seta-säätiön hyväksi. Mikäli pohdit tällaista vaihtoehtoa, ole etukäteen yhteydessä säätiön asiamieheen, jolta saat tarvittavat tili- ja viite-tiedot.