Testamentti

Tekemällä testamentin Seta-säätiön hyväksi voit osallistua yhdenvertaisemman maailman toteuttamiseen vielä sittenkin, kun sinusta on aika jättänyt. Joillekin testamentin tehneille lahjoittajille testamentti voi olla tapa tukea sellaista työtä, jonka tukemiseen heillä ei elinaikanaan ollut jostain syystä mahdollisuutta.

Koskaan ei ole liian aikaista tehdä testamentti. Sinulla ei tarvitse olla suurta omaisuutta voidaksesi tehdä testamenttilahjoituksen. Pienemmätkin summat auttavat meitä työssämme. Testamenttilahjoituksilla on tärkeä merkitys Seta-säätiölle. Niiden avulla säätiö voi toteuttaa tarkoitustaan.

Jos et ole laatinut testamenttia, omaisuutesi jaetaan perimisjärjestyksessä. Jos sinulla ei ole lain mukaisia perillisiä, omaisuutesi luovutetaan valtiolle. Testamentilla voit halutessasi myös varmistaa, että perheesi ja läheisesi saavat taloudellista turvaa. Huomioithan, että testamentin pitää täyttää lain muotovaatimukset - suosittelemmekin asiantuntijan käyttämistä testamentin laatimisen apuna.

Mikäli pohdit testamentin tekemistä Seta-säätiön hyväksi, voit olla yhteydessä säätiön asiamieheen Teemu Halmeeseen, jolta saat myös lisätietoja säätiön toiminnasta ja siitä, miten säätiö käyttää saamaansa testamenttivarat.

Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia